|
|
| Temető | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vicky Halandó
Hozzászólások száma : 41 Csatlakozás ideje : 2009. Feb. 28.
| Tárgy: Re: Temető Vas. Márc. 01, 2009 8:04 pm | |
| *Így azért már mindjárt más. Egyenesen a sírhoz megy, lefujja róla a port, hátha van rajta valami. De felirat semmi. Vagy csak nem találja.* -Hogy lehet, hogy nem írtak rá semmit? Nem volt kedvük belevésni? *próbálja letolni a sír fedelét, kisebb nehézségek árán sikerült, persze ezzel elég nagy zajt kelt, de úgysem zavar már senkit.* -Hát...kicsit meghalt. *A csontvázon egy képet vélt felfedezni.* -Gondolom ő az. Nem sokat változott. | |
| | | Ashran Halandó
Hozzászólások száma : 39 Csatlakozás ideje : 2009. Feb. 28.
| Tárgy: Re: Temető Vas. Márc. 01, 2009 8:16 pm | |
| - Lehet, hogy ő volt Anonymus! *mondja elmésen, mivel nincsen magyarázata arra, hogy miért nem található néz a síron. Ő is belepillant, hát valóban ugyan olyan aszott, mint a képen* - Lehet, hogy vámpír, és azért néz így ki, mert ki van száradva... | |
| | | Vicky Halandó
| Tárgy: Re: Temető Vas. Márc. 01, 2009 8:21 pm | |
| -Egy vámpír? Hát végülis mértne lehetne? Eddig a démonokban sem hittem, és mégis vannak. Fene se gondolta volna még pár nappal ezelőtt, hogy itt kötök ki és igenis vannak ilyen lények. Vicces lenne, ha találnánk alagutat is. Vagy valami csapóajtót. Bár lehet, hogy csak az én fantáziám túl élénk. *semmi gond, attól függetlenül ő keresi, mert aki keres az a talál, és tényleg jó lenne.* | |
| | | Ashran Halandó
| Tárgy: Re: Temető Vas. Márc. 01, 2009 8:33 pm | |
| - A filmekben mindig a csontváz alatt szokott lenni az átjáró! Nézzük meg, ez az ipse már úgy sem bánja a dolgot! *ennek megfelelően ki is kapja a csontvázat a helyéről, és szentségtelenül a földre dobja, majd leporolja a ruháját, meg a kezét. Hát ez eléggé undorító volt...* | |
| | | Vicky Halandó
| Tárgy: Re: Temető Vas. Márc. 01, 2009 8:37 pm | |
| -Ebbe nincs semmi. Kár. Jó lett volna. *csalódottan ül fel a sír tetejére, lábát belelógatva. Befeküdni egyelőre nem akar, bár ki tudja mi lesz még.* -Nézd a jó oldalát! Kiadó egy sír. *hát igen, szerinte mindennek van jó oldala, csak nem mindig látni.* -Az üvegek kint maradtak? | |
| | | Ashran Halandó
| Tárgy: Re: Temető Vas. Márc. 01, 2009 8:57 pm | |
| - Nagyon úgy néz ki, de azt nem tudom elhinni, hogy itt nincs egy titkos csapóajtó vagy valami... *beleáll a sírba, és elkezd ugrálni... legnagyobb örömére és meglepetésére, beszakad alatta a talapzat, ő meg kő és egyéb törmelék közepette egy alul elhelyezkedő helyiségbe jut* - hé, Vic! Gyere le! | |
| | | Vicky Halandó
| Tárgy: Re: Temető Vas. Márc. 01, 2009 9:03 pm | |
| *Már teljesen lemondott arról, hogy történik itt bármi is, erre mégiscsak van valami. Nem is kell neki kétszer szólni, beugrik ő is, kicsit zuhan, majd ügyesen a földet ér. Mondjuk a hátsójára esik, de az mindegy. Tapogatózni kezdi a körülötte levő szilárd valamiket.* -Hát ez...mondjuk egy koponya. *a kezébe veszi, bár nem tudja minek.* -És persze egy halom csont. Nagyon jó, de minek van ez itt? | |
| | | Ashran Halandó
| Tárgy: Re: Temető Vas. Márc. 01, 2009 9:15 pm | |
| - Nem tudni... de azért vagyunk, hogy megfejtsük a rejtvényt, nem? Hát, akkor nézzük, mit is tartogat nekünk ez a hely... *nagy nehezen feltápászkodik, nem sokat lehet látni, de a huzatot érzi* - Van valamilyen ajtó, ami innen tovább vezet... csak meg kellene találni. | |
| | | Vicky Halandó
| Tárgy: Re: Temető Vas. Márc. 01, 2009 9:23 pm | |
| -Végülis...úgysincs más dolgunk. És még ha lenne is, akkor sem lehet jobb ennél. *keresi ő az ajtót, de valamilyen oknál fogva nincs feltüntetve, hogy merre kellene tovább menni* -Értem én, hogy kell itt lennie valaminek, de nem találom. Nálad van valami? *kérdezi, közben a falnak támaszkodik, és a következő pillanatban már borul, a fallal együtt.* -Nem gondoltam volna, hogy nem bír ki.. De lehet, hogy megtaláltam. Viszont mára elég volt az esésekből. | |
| | | Ashran Halandó
| Tárgy: Re: Temető Vas. Márc. 01, 2009 10:27 pm | |
| -Nem értem miért mondod! *vigyorodik el, majd megy lovagiasan felsegíteni az újabb törmelékbe ágyazott Vic-et.* - Ha szerencsénk van, itt is lesz valami fáklya szerű, és nem kell full sötétben mászkálnunk. *tekintete máris keres valami világításra alkalmas eszközt, és bár csak a lottón lenne ekkora mákja, meg is találja a fáklyát, amit jól eltett gyújtójával lángra lobbant. Egy nagy teremben találják magukat, ami eddig ismeretlen stílusirányzatot követve lett felépítve. Természetesen az elengedhetetlen kosz és pókháló tömeg itt is fellelhető. A falakban üregek vannak, valószínűleg tele hullákkal...* - Ilyen népes lett volna a család? | |
| | | Vicky Halandó
| Tárgy: Re: Temető Szomb. Márc. 07, 2009 5:33 pm | |
| *Egykis segítséggel feláll a földrön, és szépen lassan sétálgatva néz körül* -Hát...ha ezek nem családtagok, akkor az emberke bérgyilkos volt. Vagy nem tudom. *bármi lehetett, ő már semmin nem lepődne meg* -De azt tudom, hogy ott van valami létraszerűség... *mutat az irányába* -Remélem az már a kijárat, de azon sem lepődnék meg, ha az egy újabb hullaraktár felé vezetne. | |
| | | Ashran Halandó
| Tárgy: Re: Temető Szomb. Márc. 07, 2009 5:37 pm | |
| - Nem hiszem, hogy egy gyilkos foglalkozott volna azzal, hogy minden áldozatát erre a helyre hozza és ilyen szépen "eltemesse"... Szerény véleményem szerint ezek a csontvázak már nagyon rég óta gyűlnek itt... lehet, hogy éppen a város tulajának leszármazottai mindannyian, akiket szép sorban kinyúvasztottak a démonok vagy öngyilkosok lettek. *érvel saját igaza mellett, miközben a létrát kémleli, aztán oda is megy ahhoz. Legnagyobb meglepetésére a fokok csontból vannak* - Hát ez remek! Ki tudja, hova jutunk innen... | |
| | | Vicky Halandó
| Tárgy: Re: Temető Szomb. Márc. 07, 2009 5:45 pm | |
| -Meglehet. *ezzel a témát lezártnak tekinti. Pontos választ úgy sem kapnak, hacsak fel nem kel egy csontváz, és el nem meséli az egész történetet. Ez pedig nem túl valószínű.* -Én megnézem az biztos. *Elkezd felfelé mászni, míg fel nem ér egészen a tetejéig.* -Ha leesek elkapsz? *fut át az agyán ez a kérdés, majd tolni kezdi felfelé az ajtót. Hál' istennek nem volt nagyon beragadva, így hamar kinyitotta.* -Friss levegő száguldozik befelé. *kimászik és a temető másik felén találja magát.* -Jössz?? | |
| | | Ashran Halandó
| Tárgy: Re: Temető Szomb. Márc. 07, 2009 5:50 pm | |
| - Egy pillanat és már ott is vagyok! *kiált fel, mikor mondhatni, hogy megkönnyebbült amiatt, hogy Vic nem esett le. Nem mintha nem kapta volna el, de azért így mégis csak jobb a helyzet. Gyorsan felmászik ő is a létrán, nem undorodik a csontok érintésétől, úgy is hozzá kell szokni az ilyesmihez erre felé... majd mikor felér, megtámaszkodik az ajtó szegletében, hogy körülkémleljen* - Az egy dolog, hogy frissebb itt a levegő, de honnan jön befele? | |
| | | Vicky Halandó
| Tárgy: Re: Temető Szomb. Márc. 07, 2009 5:58 pm | |
| -Hogy érted, hogy honnan jön? Elvileg kintről. *Várja, hogy Ashran elinduljon valamerre, nem akar többször csak úgy beesni valahova. Így legalább Ash biztosítja a terepet és nem éri több kellemetlen meglepetés. Bár ez alapból lehetetlen, hiszen itt aztán tényleg bármi előfordulhat. Ezt mire megszokja...* | |
| | | Ashran Halandó
| Tárgy: Re: Temető Szomb. Márc. 07, 2009 6:01 pm | |
| - Na jó... de hol van a kijárat? Mert én itt csak falakat látok... persze ez nem jelent semmit, lévén az előbbi események is mind így kezdődtek. *sóhajt, aztán elindul az egyik fal mentén, keresve valami fogót vagy egyebet, ami rejtett nyíláshoz vezetne. Negyed órás bolyongás után meg is találja, egy eléggé kivehetetlen kör alakú fém a falba süllyesztve. Megfordítja, mint a filmekben, és láss csodát, ropogó hangot hallanak... aztán a hirtelen jött huzat, majdnem kirepíti őket a helyiségből* | |
| | | Vicky Halandó
| Tárgy: Re: Temető Szomb. Márc. 07, 2009 6:06 pm | |
| -A falakat én is látom. Nem vagyok vak. *végig Ashran nyomában jár, így mikor az ajtó kinyílik ő szépen hátraesik. Milyen meglepő. Gyorsan felkel. Sajnos elfelejtett számolni, hogy hanyadik esése ez már ma, de lehet, hogy lassan megdönti saját rekordját. Részletkérdés.* -Fogadjunk, hogy sok filmet nézett az illető. | |
| | | Ashran Halandó
| Tárgy: Re: Temető Szomb. Márc. 07, 2009 6:09 pm | |
| - Vagy csak használta az eszét... meg amúgy is, ha valaki ennyire rejtélyes kriptát épít, az kiélte a kreativitását. Meg, valljuk be, hogy ez nem éppen a kalandfilmek korában épült, tehát kétlem, hogy a filmekből szedte volna az ötletet. *okoskodik mér megint, de legalább már megtalálták a kiutat, vissza a temetőbe, csak éppen a másik oldalán vannak.* - Na, most sétálhatunk vissza az üvegekért! | |
| | | Vicky Halandó
| Tárgy: Re: Temető Szomb. Márc. 07, 2009 6:14 pm | |
| -Ha megtaláljuk a visszafele vezető utat. Tájékozodó képességem nulla. Meg amúgy is itt minden olyan egyforma. *Vickynek legalábbis az. Atóól függetlenül elindul az ellenkező irányba, és egy idő után kezd ismerős lenni neki egy fa. Így legalább támpontja van. Lassacskán vissza is érnek az üvegekhez.* -A mai sikerélmény is megvan. | |
| | | Ashran Halandó
| Tárgy: Re: Temető Szomb. Márc. 07, 2009 6:42 pm | |
| - Mi lenne, ha a többit valamilyen lakásban, vagy szállóhelyen fogyasztanánk el. Nekem mára elegem volt a csontokból... de ha van ellenvetésed, akkor én szívesen maradok... *teszi azért még hozzá, miközben megragadja az egyik bontatlan üveget* | |
| | | Vicky Halandó
| Tárgy: Re: Temető Szomb. Márc. 07, 2009 6:48 pm | |
| -Egyet értek! Elég volt a temetőből. Egy ideig vissza sem jövök ide, ez az egy biztos. Akarom mondani: önszántamból nem jövök ide. *Igen, ezt fontos volt hozzátenni.* -Nah, keressünk egy üres lakást, vagy menjünk a vendéglőbe és kérdezzük meg ott, hogy akad e valamilyen szállás? Nekem teljesen mindegy, azért kérdezem. *megfogja a másik üveget, indulásra készen.* | |
| | | Ashran Halandó
| Tárgy: Re: Temető Szomb. Márc. 07, 2009 6:54 pm | |
| - A vendéglő nekem szimpibb. Valahogy biztonságosabbnak találom, mint egy elhagyatott házat a városban, tehát, jobb lesz, ha oda megyünk vissza. Meg, legalább közvetlenül lesz utánpótlás az alkoholból, ha esetleg megszomjaznánk. *megfogja Vic kezét, és a vendéglő felé indulnak* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Temető | |
| |
| | | | Temető | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|